Megszállottak napja

A 30 éves évforduló jó alkalom volt arra, hogy új kezdeményezést tegyünk! Ezért, 2021. augusztus 29-én, Balatonalmádiban megrendeztük az első, országos Megszállottak Napját. Műrepülő, kaszkadőr és egyéb bemutatókkal, hagyományt teremtve, minden évben arra szánjuk ezt a napot, hogy hirdessük a kitartást, az akaraterőt, a természet és a mozgás szeretetét – ami növeli életerőnket, immunitásunkat – és híveket szerezzünk ennek a szemléletnek. Balatonalmádi, lehetőségeihez mérten támogatja az eseményt, biztosítja a helyszint, az infrastruktúrát és egyes színpadi eszközöket. A program interaktív közönség találkozó, amely a látogatóknak ingyenes.

Videó lejátszása

I. Megszállottak napja Video

2022. augusztus 27-én került megrendezésre a II. Megszállottak napja, amelyet a Híd Zrt.-vel közösen, a Hídépítők Napjával együtt rendeztünk meg, ugyancsak Balatonalmádiban.

Videó lejátszása

II. Megszállottak napja Video

Veszprém 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lesz, és örömmel üdvözli, hogy programjába emelheti, a 3. alkalommal megrendezett Megszállottak Napját. Bízunk abban, hogy egyre növekvő méretekben és súllyal tudjuk ezt a napot emlékezetessé tenni a látogatóknak és méltán lesz az Európa Kulturális Fővárosa eseményeinek része. A programról hamarosan jövünk a részletekkel…